Igår var det Almas tur att hälsa på pappa med sin husse och matte. Matte skulle klippa lilltösen och det var ett litet lurvigt troll som kom på besök. Efter mitt vanliga väkomst morr som betyder – uppför dig här bestämmer jag smiley så visade flickan att hon visste precis hur en fin väluppfostrad ung dam beter sig. Hon rullade genast över på rygg med tassarna i vädret. Så uppför sig en ung dam med stil och klass smiley. Matte viskade i örat på Alma att det kan vara klokt att fjäska för pappa men andra killar skall hållas kortsmiley

Först en bild på tösabiten på klippbordet innan klippningen

Blog Image

Matte var alldeles till sig. Ingen har stått så fint på klippbordet. Inga bröder och inte jag och Humla heller. Alma bara stod där och fann sig i att bli klippt. Inte ens rakningen av öron och rumpa var några problem. Ett litet pip när vi skulle klippa tassarna var allt. Matte bestämde då att det är bättre matte Annika klipper dom färdigt hemma.

Här är resultatet av klippningen. Hon fick behålla lite rufs men en hel del försvann. Och jobbigt var det -det syns väl?

Blog Image

Blog ImageLite lek med mig blev det men matte sa att det var märkbart hur mycket tuffare jag var mot hennes bröder. De fick ”tassar” så att de rullade runt på gräsmattan.

Blog Image

Så behandlar man inte en liten prinsessa svarade jag, fortfarande tagen av hennes stora respekt för sin pappa. That´s my girl smileysmileysmiley

Många slickar från pappa Malte