Matte glömde berätta att jag åker på kollo idag smiley. Jag har varit där förr och det är jättebra kollo. Jag skall vara där i nästan 3 veckor. Så länge har jag aldrig varit ifrån min matte och husse förr smiley Matte är nog mest tagen för hon kramar och pussar mig hela tiden och säger till husse att hon kanske inte vill åka. Då morrar husse smiley. Det skulle hon tänkt på före och inte börja vela dagen före resan säger han. Vart dom skall åka. Dom skall till Toscana och rida islandshäst (är människor kloka) dricka vin (jo jo) och äta god mat.

http://www.voltrona.com/w2d3/v3/view/voltrona2/galleria_fotografica–22/index_en.html

Jag är fullvaccinerad och skulle följt med från början men husse och matte kom fram till att det var för jobbigt för mig (sa dom till mig – jag tror dom ville vara själva smiley)

Ni kommer att få full rapport från kollot tro inget annat men vi tar Time-out från bloggen till början av juni

Slick Malte