Oj så stor lille Adam/Kalle blivit och se så lik (och smutsig) han är pappa Malte i samma ålder

Blog Image

Igår var det Arnes tur att besöka mig. En företagsam liten herre som gärna gav sig ut på egna strövtåg i huset. Men först undrar vi – får den grabben ingen mat hemma????? Matte Eva sa att han fått mat 2 timmar innan vi hämtade honom. Det första han gjorde var att dyka i pappas matskål smiley det tolereras icke. När jag fick mat så tjöt grabben tills han fick en hundburgare han också – och det är mycket för en liten kille. Han gav sig därefter på resterna av min frukost och signalerade – meeeer mat. Då sa matte stopp. Nästa grej grabben gjorde var att på något sätt klättra upp på mattes sybord och ta en plaspåse med lammöron En vild jakt utbröt – det är mina lammöron!!

Blog Image

Den företagsamma rackaren snodde ett öra men då fick det vara nog smiley

Blog Image

Jag tog tillbaka mitt öra efter en vild jakt – ser ni hur snopen grabben ser ut men ibland är liten minst !

Blog Image

Ser ni örat i min mun – kul att retas med grabben smiley

Blog Image

Till sist veknade både matte och jag så han fick ett litet gnag utan att tugga i sig örat. Dom är för större gossar

Blog Image

Matte summerar besöket med att Arne är en lugn, social grabb. Den som lyder pappa Malte bäst. Men varning för upptäckarlustan. Han försvann lätt och sen hörde vi ett ynkligt pip när han upptäckte att han var ensam. Matfrosserierna fortsatte – han tiggde ytterligare en hundburgare innan han gick hem och med morgonransonen åt han alltså en vuxen hunds ranson. Vi undrar om han dolde detta för matte och åt kvällsmat när han kom hem.

Men fin är han – vi håller med mormor/matte Eva

Blog Image

Slick från farsan